Retete
Ecler cu căpşuni

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foi 0,3 kg Jello Total Cold
Foi 0,415 l apă rece
Cremă 0,1 kg Zeesan Strawberry
Cremă 0,125 l apă rece
Cremă 0,5 kg Rosette
Decor 0,1 kg Scaldis Dark
Decor 0,2 kg căpşuni proaspete

Mod de lucru

     

    Foaie Jello

    Se mixează la viteză medie timp de 7-10 min materiile prime pentru foi, apoi compoziţia obţinută se întinde pe o hârtie de copt în strat subţire şi uniform, care se coace la 190° C timp de 20 minute.

    Crema de capsuni:

    Se omogenizeaza apa cu Zeesan-ul, iar apoi se incorporeaza lejer Rosette spumata pe jumatate.

    Pregatire:

    Dupa coacere si racire, pe foaia Jello se aplica un strat subtire de Scaldis Dark topita si se taie in doua parti egale. Crema de capsuni se aseaza intre foile Jello, se portioneaza prajitura, iar la final se orneaza cu capsuni glasate pe jumatate cu Scaldis Dark.

    Pregatire: