Retete
Prajitura cu portocale si ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 150 g Chocorangooo
Blat 150 g zahar
Blat 100 g faina 480
Blat 100 ml apa rece
Blat 100 ml ulei
Blat 100 g oua
Crema de portocale 300 g Panna Cotta
Crema de portocale 150 g Rosette
Crema de portocale 150 g Fruit Filling Orange
Decor 100 g Fruit Filling Orange
Decor 3 g Curls Dark
Decor 3 g Twist Green
Decor 20 g portocale

Mod de lucru

    Blat:

    Se mixeaza cu paleta toate ingredientele timp de 5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna intr-o tava de cozonac si se coace timp de 40-50 de minute la temperatura de 160° C.

    Crema de portocale:

    Panna Cotta si Rosette se spumeaza separat, iar apoi se combina, se adauga Fruit Filling Orange si se amesteca pana la omogenizare.

    Decor:

    Dupa racire, blatul se imparte in 3 parti egale. Pe foia de la baza si pe foaia din mijloc se aplica cate un strat uniform de crema. La final se realizeaza decorul si se da la rece pentru minim 4 ore.