
Prajitura Creme Brulee
Prajitura Creme Brulee
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foi de mere | 1,500 | kg | Honey cake |
0,400 | kg | oua | |
0,300 | kg | ulei | |
0,080 | kg | Alpina | |
0,020 | l | apa | |
Crema | 0,900 | kg | Creme Brulee |
2,250 | kg | lapte | |
2,250 | kg | Rosette (lichida) | |
Decor | zahar ars |
Mod de lucru
Foi
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5-6 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 2 tavi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10-12 minute.
Cremă
Se fierbe laptele împreună cu Rosette, se adaugă Creme Brulee și se fierb timp de 7-8 minute, amestecând continuu. Crema obținută se împarte în două părți egale. Se folosește caldă.
Asamblare
Se așază la bază o foie de miere, se toarnă jumatate din cremă, se acoperă cu cealaltă foaie de miere și se închide cu restul de cremă. Se dă la rece până a doua zi.
