Retete
Prajitura Creme Brulee

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foi de mere 1,500 kg Honey cake
0,400 kg oua
0,300 kg ulei
0,080 kg Alpina
0,020 l apa
Crema 0,900 kg Creme Brulee
2,250 kg lapte
2,250 kg Rosette (lichida)
Decor zahar ars

Mod de lucru

Foi
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 5-6 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 2 tavi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10-12 minute.

Cremă
Se fierbe laptele împreună cu Rosette, se adaugă Creme Brulee și se fierb timp de 7-8 minute, amestecând continuu. Crema obținută se împarte în două părți egale. Se folosește caldă.

Asamblare
Se așază la bază o foie de miere, se toarnă jumatate din cremă, se acoperă cu cealaltă foaie de miere și se închide cu restul de cremă. Se dă la rece până a doua zi.

Prajitura Creme Brulee