
Prajitura Sunshine
Prajitura Sunshine
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Purple Velvet Cake |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apa | |
0,325 | kg | oua | |
Creme Brulee | 1,200 | kg | Creme Brulee |
2,500 | kg | Rosette | |
2,500 | kg | lapte | |
Umplutura de fructe | 1,200 | kg | Fruit Filling Blueberry |
Decor | fructe | ||
petale de trandafiri |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Creme Brulee
Se fierbe laptele impreuna cu Rosette, se adauga Crème Brulee si se fierbe compozitia timp de 7-8 minute, amestecand continuu.
Mod de ansamblare
- Foaie
- Crema
- Umplutura de fructe
- Glazura
- Decor
