Retete
Prajitura Sunshine

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Purple Velvet Cake
0,065 kg ulei
0,090 kg apa
0,325 kg oua
Creme Brulee 1,200 kg Creme Brulee
2,500 kg Rosette
2,500 kg lapte
Umplutura de fructe 1,200 kg Fruit Filling Blueberry
Decor fructe
petale de trandafiri

Mod de lucru

Foaie 

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.

Creme Brulee

Se fierbe laptele impreuna cu Rosette, se adauga  Crème Brulee si se  fierbe compozitia timp de 7-8 minute, amestecand continuu. 

Mod de ansamblare

  • Foaie
  • Crema
  • Umplutura de fructe
  • Glazura
  • Decor
Prajitura Sunshine