Tort multistrat cu foi de miere si ciocolata cu lapte
Tort multistrat cu foi de miere si ciocolata cu lapte
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie | 0,300 | kg | Honey Cake |
| Foaie | 0,150 | kg | oua |
| Foaie | 0,150 | kg | ulei |
| Crema cu ciocolata | 0,250 | kg | Rosette (spumata) |
| Crema cu ciocolata | 0,250 | kg | Panna Cotta |
| Crema cu ciocolata | 0,200 | kg | Arabesque Lait 34 |
| Crema cu ciocolata | 0,100 | kg | nuca macinata |
| Decor | 0,100 | kg | blat maruntit |
Mod de lucru
Foaie: Se mixeaza toate ingredientele la viteza medie 4-5 minute, se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperature de 200ºC ,timp de 5-6 minute. Dupa racire, foaia se decupeaza cu o forma circulara, rezultand 8 foi.
Crema cu ciocolata: Se spumeaza Panna Cotta, se adauga Rosette spumata, nuca si ciocolata topita la Bain Marie.
Asamblare: Se asaza alternative foile si crema
