Retete
Tort multistrat cu foi de miere si ciocolata cu lapte

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,300 kg Honey Cake
Foaie 0,150 kg oua
Foaie 0,150 kg ulei
Crema cu ciocolata 0,250 kg Rosette (spumata)
Crema cu ciocolata 0,250 kg Panna Cotta
Crema cu ciocolata 0,200 kg Arabesque Lait 34
Crema cu ciocolata 0,100 kg nuca macinata
Decor 0,100 kg blat maruntit

Mod de lucru

    FoaieSe mixeaza toate ingredientele la viteza medie 4-5 minute, se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperature de 200ºC ,timp de 5-6 minute. Dupa racire, foaia se decupeaza cu o forma circulara, rezultand 8 foi.

    Crema cu ciocolata: Se spumeaza Panna Cotta, se adauga Rosette spumata, nuca si ciocolata topita la Bain Marie.

    AsamblareSe asaza alternative foile si crema

Tort multistrat cu foi de miere si ciocolata cu lapte