Ștefana Mercori

Ștefana Mercori, o artistă a patiseriei moderne, este o absolventă a celebrei Le Cordon Bleu, școala de bucătărie și patiserie care reprezintă apogeul excelenței gastronomice.

Pentru Ștefana, patiseria nu este doar o meserie, ci o formă de artă în care își exprimă pasiunea și creativitatea. Fiind printre primii top trei absolvenți ai școlii Le Cordon Bleu din seria sa, nu a explorat doar tehnici tradiționale, ci și cele mai creative tehnici în patiseria franceză modernă. Evitând ceea ce este deja prezent pe piață, Ștefana caută mereu să ofere ceva mai bun și cu un element distinctiv. Fiecare desert devine o experiență senzorială, o combinație bine orchestrate de elemente care încântă atât ochiul, cât și gustul. Pe lângă abordarea sa artistică, Ștefana apreciază afacerile care își asumă responsabilitatea de a educa clienții cu privire la importanța calității ingredientelor și serviciilor oferite si a acceptat provocarea noastră de a crea rețete cu ingrediente Zeelandia.

“Colaborarea cu Zeelandia a fost cu adevărat o experiență nouă și provocatoare în cariera mea de pastry chef. Cu toate acestea, am fost plăcut surprinsă să descopăr cât de ușor se lucrează cu aceste ingrediente, ceea ce a contribuit semnificativ la reducerea timpului petrecut în bucătărie. Acest lucru mi-a permis să mă concentrez cu adevărat asupra decorurilor, știind că aspectul unui desert este ceea ce îi surprinde cu adevărat pe clienți.
Am fost impresionată de calitatea tuturor produselor Zeelandia, dar aș dori să subliniez în mod special cât de delicioase sunt umpluturile de fructe și blaturile pentru foi de prăjituri și torturi, Vero Dark Select și Toffee Velvet Cake. Aceste ingrediente au adăugat o notă excepțională deserturilor pe care le-am creat. Recomand produsele Zeelandia pentru toți profesioniștii din industrie care doresc să creeze experiențe dulci deosebite!”

Ștefana Mercori