Stiri

Bapacho. Magazinul tău online oferit de Zeelandia.

Bapacho este o soluție ușor de utilizat si gratuita pentru brutăriile, patiseriile și cofetăriile care vor sa-si vândă produsele online. Permite proprietarilor de magazine să răspundă la nevoia consumatorilor de a comanda online și să ajungă la clienți noi. Bapacho este un serviciu gratuit, cu un nivel ridicat de flexibilitate pentru profesioniștii din domeniu.

Bapacho a prins viață după consultări cu clienții Zeelandia din diferite țări pentru a înțelege nevoile și preferințele lor în ceea ce privește vânzarea online. A rezultat un serviciu online ușor de utilizat  oferind un nivel ridicat de flexibilitate. Magazinele pot alege servicii care se îmbină bine cu oferta și afacerea lor. Serviciul de ridicare din magazin pentru a limita cozile din magazin, livrarea la domiciliu este opțională, sau pot alege plata numerar la ridicare sau plățile online.

Consumatorii au la dispoziție aplicația pentru mobil Bapacho care le permite să găsească cu ușurință magazinele locale din zona lor. Ei pot plasa comenzi online, cu plată online sau în magazin și pot opta pentru ridicarea produselor din magazin sau livrarea la domiciliu. Bapacho oferă consumatorilor siguranța produselor proaspete disponibile într-un moment convenabil, în timp ce își sprijjină comercianții.

Deși Bapacho este disponibil în prezent pentru comercianții din diferite țări europene, rămâne un serviciu local. Zeelandia oferă servicii locale dedicate clienților prin reprezentanții noștri de vânzări, asistență electronică și servicii de marketing, cum ar fi materiale de marketing în magazin și campanii locale de social media.

Vrei să faci parte din Bapacho? Înscrie-te azi pe www.bapacho.ro

Bapacho. Magazinul tău online oferit de Zeelandia.