Despre Zeelandia Despre Zeelandia

Calitatea
și
siguranța
produsului

Siguranța alimentară este în genele tuturor angajaților noștri, la toate nivelurile organizației. Sistemul de management al siguranței alimentelor este complet integrat în sistemul general de management (calității) al organizației.

Zeelandia deține toate certificatele necesare în domeniul Calității și Siguranței Produsului. Calitatea și siguranța produselor sunt integrate la toate nivelurile în politica și organizarea Zeelandiei. Această politică este evaluată anual, ajustată și stabilită în obiective și planuri de acțiune concrete, care vizează creșterea continuă a satisfacției clienților.

Certificat FSSC 22000, nr 01 454 000361, valabil până la 06.07.2024.

FSSC 22000 (Sistemul de certificare pentru siguranța alimentelor) este un standard de siguranță alimentar recunoscut la nivel internațional, care este evaluat pe baza Inițiativei Globale pentru Siguranța Alimentelor (GFSI). FSSC 22000 se bazează pe standardul ISO 22000 pentru Sistemul de Management al Alimentelor, recunoscut pe scară largă, Programul Pre-Requisite (PRP) relevant pentru industrie și cerințe suplimentare impuse de FSSC. Standardul constă din patru părți:

  • Cerințe pentru sistemul de management al siguranței alimentelor
  • Cerințe pentru organismele de certificare
  • Cerințe pentru instituțiile de acreditare
  • Cerințele părților interesate

În timpul auditului anual FSSC 22000, Zeelandia demonstrează că toate standardele și cerințele stabilite pentru diferitele componente sunt îndeplinite.

Calitatea și siguranța produsului