Despre Zeelandia

Valorile Zeelandia

Impreuna cu clientii nostri exploram universul produselor de panificatie. Cu o abordare diferita, gasim modalitati inventive de a crea succesul brutariilor, patiseriilor si al cofetariilor. Cautam constant oportunitati remarcabile. Nu incetam sa ne punem intrebari.

Misiunea: O abordare diferita astazi creeaza maine succesul brutarilor, cofetarilor si patiserilor.


Valorile Zeelandia

Inventivi
Cautam mereu noi modalitati de a rezolva provocari. Combinam gandirea analitica cu abordarea pragmatica pentru a crea succesul brutarilor.

Curajosi
Indraznim sa gandim diferit si sa ne stimulam si ne inspiram clientii sa faca acelasi lucru. Indraznim sa luam decizii curajoase.

Ambitiosi
Ne asumam calitatea de proprietari de procese. Ne angajam sa crestem continuu si sa obtinem rezultate. Proprietarii isi asuma rezultatele in mod personal.

Implicati
Noi suntem o singura Zeelandia. Ca echipa, suntem motivati sa anticipam nevoile si provocarile clientilor nostri. Impreuna, ii ajutam sa-si dezvolte afacerea.

Responsibili
Ne asumam responsabilitatea pentru personalul nostru, pentru clientii si pentru comunitatile noastre. Fara scurtaturi. Facem ceea ce spunem. Folosim resursele noastre cu intelepciune si eficienta.