<strong>Lubrifianti </strong>&amp; <strong>Agenti de demulare</strong> <br/><br/> <strong>Lubrifianti </strong>&amp; <strong>Agenti de demulare</strong> <br/><br/>

Lubrifianti & Agenti de demulare 

Divizati, Pulverizati, Coaceti & Feliati

Zeelandia a creat o gama completa de lubrifianti si agenti de demulare de la introducerea primului nostru produs, Carlo, in 1935. Fiecare dintre aceste produse ofera o demulare buna, igiena, stabilitate si poate fi utilizat cu usurinta cu sisteme de pulverizare atat in brutariile industriale, cat si in cele mai mici. Lubrifiantii si agentii de demulare  Zeelandia garanteaza o productie lina, costuri de productie eficiente, produse de panificatie, de patiserie si de cofetarie si dulciuri perfect modelate, care sunt atractive pentru clientii dumneavoastra.

Furnizor de soluții complete cu o baza de informatii despre ingrediente, produse de înaltă calitate și echipamente de pulverizare

La Zeelandia, selectăm cele mai bune ingrediente pentru a produce agentul nostru de ungere - Ovam - si agentii de demulare - Carlo și Carlex. Agenții noștri de demulare sunt proiectați pentru a vă optimiza procesul de producție, reducând în același timp costurile. 

Zeelandia este partenerul ideal, contactati-ne pentru a afla mai multe despre produsele noastre si despre cum va putem sprijini nevoile de productie.Lubrifiantii nostri Ovam sunt pe baza de uleiuri vegetale și sunt perfecti pentru a fi utilizati pentru masinile de divizat si de feliat.

                                                                                                                                                                                          Agentii nostri de demulare Carlo sunt formati din emulsii si oferă o demulare  excelentă pentru painea coapta in forme.Agentii de demulare Carlex sunt fabricati din ulei, ceara si lecitina. Aceasta gama este conceputa pentru a permite eliberarea painii coapte in tavi dar și a produselor de cofetarie cu un continutul ridicat de zahar.