Mai bine<br/><strong>pentru Angajați</strong> Mai bine<br/><strong>pentru Angajați</strong>

Mai bine
pentru Angajați

Angajamentul nostru pentru 
angajații noștri

Ne angajăm să facem tot posibilul pentru a crea un mediu în care angajații noștri să se simtă în siguranță și să poată prospera. Recrutăm, dezvoltăm, promovăm, angajăm și păstrăm o diversitate de talente. Le protejăm sănătatea mentală și fizică și bunăstarea și le încurajăm creșterea profesională și individuală.

Obiectivele noastre:

 • Să îmbunătățim continuu sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, oferind un mediu de lucru sigur și un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată;

 • Să continuăm să dezvoltăm oportunități de angajare atractive și să stimulăm dezvoltarea angajaților talentați prin Programul nostru de stagiu;

 • Ne angajăm să măsurăm angajamentul angajaților prin instrumentele noastre interne pentru a asigura dezvoltarea și satisfacția oamenilor noștri cu conținutul postului.


  Starea de bine și dezvoltarea angajaților


  Energia, inițiativa, sănătatea, starea de bine și implicarea angajaților noștri sunt cruciale. Ne angajăm să oferim condiții optime la locul de muncă.

  Încurajăm dezvoltarea carierei profesionale prin menținerea la zi a competențelor tuturor angajaților noștri și prin desfășurarea de stagii și programe de leadership.

  Și așa cum s-a demonstrat pe parcursul pandemiei, noile moduri de lucru le pot oferi angajaților o flexibilitate mai mare și îi pot ajuta să atingă un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată. De aceea am implementat un sistem de lucru hibrid.
  Sănătatea și securitatea la locul de muncă


  La Zeelandia ne angajăm să menținem siguranța angajaților noștri în topul priorităților noastre. Un accident este unul de prea multe. Prin urmare, pe parcursul operațiunilor noastre din întreaga lume, luăm măsuri pentru a asigura un mediu sigur, fără răni.

  Avem orientări și măsuri la nivel de grup, pe care le îmbunătățim continuu și care ajută companiile noastre operaționale să elaboreze planuri de acțiune și linii directoare specifice, adaptate circumstanțelor locale.

  Ne simțim responsabili și pentru sănătatea și bunăstarea angajaților furnizorilor noștri. Ne-am formulat așteptările în codul de conduită al furnizorului nostru și monitorizăm performanța, printre altele prin calitatea de membru al SEDEX.

  Implicarea angajaților


  Implicarea angajaților este crucială pentru sentimentul de împlinire și productivitate al oamenilor noștri. De aceea, măsurăm în mod regulat implicarea angajaților.

  În 2021, am realizat primul nostru sondaj de implicare a angajaților. Acest lucru ne-a permis să înțelegem ce determină implicarea, oferind perspective valoroase asupra modului în care angajații se relaționează cu cultura companiei și colegii noștri. De asemenea, ne permite să monitorizăm și să îmbunătățim satisfacția în muncă, ținând cont de tot felul de subiecte conexe, inclusiv relația cu managementul, conținutul postului și compensația.