Mai bine
pentru Angajati

Angajamentul nostru pentru 
angajatii nostri

Ne angajam sa facem tot posibilul pentru a crea un mediu in care angajații nostri sa se simta in siguranța si sa poata prospera. Recrutam, dezvoltam, promovam, angajam si pastram o diversitate de talente.

 

Le protejam sanatatea mentala si fizica si bunastarea si le incurajam cresterea profesionala si individuala.

Obiectivele noastre:

 • Sa imbunatatim continuu sanatatea si bunastarea angajatilor nostri, oferind un mediu de lucru sigur si un echilibru sanatos intre viata profesionala si viata privata.

 • Sa continuam sa dezvoltam oportunitati de angajare atractive si sa stimulam dezvoltarea angajatilor talentati prin Programul nostru de stagiatura.

 • Ne angajam sa masuram angajamentul angajatilor prin instrumentele noastre interne pentru a asigura dezvoltarea si satisfactia oamenilor nostri cu continutul postului.

  ba79f922-0b24-4209-b780-62817c4ac071.jpeg

  Starea de bine si dezvoltarea angajatilor

  Energia, initiativa, sanatatea, starea de bine si implicarea angajatilor nostri sunt cruciale. Ne angajam sa oferim conditii optime la locul de munca.

  Incurajam dezvoltarea carierei profesionale prin mentinerea la zi a competentelor tuturor angajatilor nostri si prin desfasurarea de stagii si programe de leadership.

  Si asa cum sa demonstrat pe parcursul pandemiei, noile moduri de lucru le pot oferi angajatilor o flexibilitate mai mare si ii pot ajuta sa atinga un echilibru sanatos intre viata profesionala si viata privata. De aceea am implementat un sistem de lucru hibrid.

  better for employees - workplace health and safety
  Sănătatea și securitatea la locul de muncă

  La Zeelandia ne angajam sa menținem siguranța angajaților nostri in topul prioritaților noastre. Un accident este unul de prea multe. Prin urmare, pe parcursul operațiunilor noastre din intreaga lume, luam masuri pentru a asigura un mediu sigur, fara rani.

  Avem orientari si masuri la nivel de grup, pe care le imbunatațim continuu si care ajuta companiile noastre operaționale sa elaboreze planuri de acțiune si linii directoare specifice, adaptate circumstanțelor locale.

  Ne simțim responsabili si pentru sanatatea si bunastarea angajaților furnizorilor nostri. Ne-am formulat asteptarile in codul de conduita al furnizorului nostru si monitorizam performanța, printre altele prin calitatea de membru al SEDEX.  f09a7a5b-1840-4cc5-a97b-c8c41774cb8c.jpeg

  Implicarea angajatilor

  Implicarea angajatilor este cruciala pentru sentimentul de implinire si productivitate al oamenilor nostri. De aceea, masuram in mod regulat implicarea angajatilor.

   

  In 2021, am realizat primul nostru sondaj de implicare a angajatilor. Acest lucru ne-a permis sa intelegem ce determina implicarea, oferind perspective valoroase asupra modului in care angajatii se relationeaza cu cultura companiei si colegii nostri. De asemenea, ne permite sa monitorizam si sa imbunatatim satisfactia in munca, tinand cont de tot felul de subiecte conexe, inclusiv relatia cu managementul, continutul postului si compensarea.