Sustinerea
Comunitatii

Angajamentul nostru fata de
comunitatile locale

Ne angajam sa servim si sa sprijinim comunitatile locale in care traim si lucram.

Dorim sa facem diferenta pentru oamenii care au nevoie de ajutor, creand oportunitati pentru a-si imbunatati situatia.      

Obiectivele noastre:

  • Sa continuam contributiile catre partenerii locali in lupta impotriva saraciei

  • Sa ne angajam in luptam impotriva foametei in cel mai bun mod pe care il stim, oferind ingrediente de panificatie si produse de panificatie celor care au nevoie

  • Sa sprijinim comunitatile noastre locale in cel mai bun mod posibil, ramanand aproape de cunoștintele și resursele noastre ca afacere de panificatie

                 

community - support local communities

De ce sustinem comunitatile locale?

Ca sa simplificam: pentru ca facem parte din acele comunitati. Avem nevoie unul de celalalt. A avea grija de oamenii din jurul nostru creeaza un sentiment puternic de scop si ne ajuta sa ne cunoastem si sa intelegem comunitatea noastra locala, consolidandu-ne legaturile si maximizand impactul nostru social aproape de casa.

Asadar, ca parte a Programului nostru CSR, sponsorizam si sprijinim initiativele locale care vizeaza reducerea saraciei sau a foametei. Prin sponsorizare si oferindu-ne timpul, abilitatile si cunostintele, contribuim la crearea de oportunitati educationale si de locuri de munca si protejam biodiversitatea si ecosistemele locale.


Initiative locale

In Romania, in anul 2022:

  • Am oferit posibilitatea de practică în cadrul departamentului de Marketing;
  • Am facilitat vizite în fabrică pentru studenți de la Facultatea de Agricultură, specializare Ingineria produselor alimentare;
  • Am donat 20% din impozitul pe profit (79.000 lei) către 3 ONG-uri (Farmecul Vieții, Dăruiește Viață, Ovidiu Ro).

Community - Supporting Activities.jpg


b4ukraine - people distributing food

Activitatea de voluntariat

Voluntariatul iti ofera un sentiment de scop, de implinire de neegalat. Ne intareste legaturile cu comunitatea si ne ajuta sa cunoastem si sa intelegem oamenii din jurul nostru.

In Ucraina, sprijinim proiectul Perspectiva 21.3, care ajuta persoanele cu dizabilitati intelectuale sa duca o viata plina. O parte cheie a proiectului este crearea de locuri in care adolescentii cu tulburari mintale sa poata lucra, sa participe la stagii si sa isi dezvolte abilitati profesionale. Multe alte companii s-au alaturat de atunci acestui proiect initiat de Zeelandia.

Cu acelasi partener, am infiintat proiectul Bake4Ukraine, care vizeaza atenuarea foametei in randul celor mai vulnerabili oameni lasati in urma in zonele devastate de razboi.

Sustineti Bake4Ukraine