Susținerea<br/><strong>Comunităși</strong> Susținerea<br/><strong>Comunităși</strong>

Susținerea
Comunităși

Angajamentul nostru față de
comunitățile locale

Ne angajăm să servim și să sprijinim comunitățile locale în care trăim și lucrăm. Dorim să facem diferența pentru oamenii care au nevoie de ajutor, creând oportunități pentru a-și îmbunătăți situația.

Obiectivele noastre:

  • Să continuăm contribuțiile către partenerii locali în lupta împotriva sărăciei;
  • Să ne angajăm în lupta împotriva foametei în cel mai bun mod pe care îl știm, oferind ingrediente de panificație și produse de panificație celor care au nevoie;
  • Să sprijinim comunitățile noastre locale în cel mai bun mod posibil, rămânând aproape de cunoștințele și resursele noastre ca afacere de panificație.

                 

De ce susținem comunitățile locale?


Ca să simplificăm: pentru că facem parte din acele comunități. Avem nevoie unul de celălalt. A avea grijă de oamenii din jurul nostru creează un sentiment puternic de scop și ne ajută să ne cunoaștem și să înțelegem comunitatea noastră locală, consolidându-ne legăturile și maximizând impactul nostru social aproape de casă.


Așadar, ca parte a Programului nostru CSR, sponsorizăm și sprijinim inițiativele locale care vizează reducerea sărăciei sau a foametei. Prin sponsorizare și oferindu-ne timpul, abilitățile și cunoștințele, contribuim la crearea de oportunități educaționale și de locuri de muncă și protejăm biodiversitatea și ecosistemele locale.


Initiațive locale

În România, în anul 2022:

  • Am oferit posibilitatea de practică în cadrul departamentului de Marketing;
  • Am facilitat vizite în fabrică pentru studenți de la Facultatea de Agricultură, specializare Ingineria produselor alimentare;
  • Am donat 20% din impozitul pe profit (79.000 lei) către 3 ONG-uri (Farmecul Vieții, Dăruiește Viață, Ovidiu Ro).

Activitatea de voluntariat


Voluntariatul îți oferă un sentiment de scop, de împlinire de neegalat. Ne întărește legăturile cu comunitatea și ne ajută să cunoaștem și să înțelegem oamenii din jurul nostru.

În Ucraina, sprijinim proiectul Perspectiva 21.3, care ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să ducă o viață plină. O parte cheie a proiectului este crearea de locuri în care adolescenții cu tulburări mintale să poată lucra, să participe la stagii și să-și dezvolte abilități profesionale. Multe alte companii s-au alăturat de atunci acestui proiect inițiat de Zeelandia.

Cu același partener, am înființat proiectul Bake4Ukraine, care vizează atenuarea foametei în rândul celor mai vulnerabili oameni lăsați în urmă în zonele devastate de război.

Sustineti Bake4Ukraine