

Chocolate Butterfly
Chocolate Butterfly
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Fantasy Orange Cake |
0,175 | kg | ouă | |
0,075 | kg | ulei | |
0,125 | kg | apă | |
Cremă de mango | 0,700 | kg | Cream Mango |
Glazură și decor | 0,400 | kg | Chocolatier Profi Nero |
decorațiuni Bon Ton |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 8 minute.
Cremă de mango
După omogenizare, Cream Mango se întinde pe foaia de Fantasy Orange Cake și se rulează o mini ruladă si se lasă la friger. După stabilizare, se taie în bucăți de 5 cm lungime.
Glazură și decor
Se încălzește Chocolatier Profi Nero după care turnăm glazura.

Produse
Cream Mango
Cremă cu smântână și aromă naturală de mango, gata de utilizat.
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Fantasy Orange Cake
Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă și incluziuni de portocală.