Rețete Rețete

Duo de Creme Mango

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 1,000 kg Green Velvet Cake
0,650 kg ouă
0,130 kg ulei
Cremă de ciocolată 0,350 kg Arabesque Noir 58
0,350 kg Panna Cotta
Cremă de mango 0,300 kg Cream Mango
0,250 kg Rosette
Glazura 0,300 kg Palleta Apricot
0,200 kg Cream Mango

Mod de lucru

Blat
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de ciocolată
Se încălzește la Bain Marie, Arabesque Noir 58 și Panna Cotta iar după omogenizare se toarnă în formă și se lasă la congelator.

Cremă de mango
Semispumăm Rosette și încorporăm în Cream Mango.


Mod de asamblare

  • blat fistic
  • cremă de ciocolată
  • cremă de mango
  • glazură
Duo de Creme Mango

Produse

Green Velvet Cake

Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de fistic.

Panna Cotta

Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.

Cream Mango

Cremă cu smântână și aromă naturală de mango, gata de utilizat.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Arabesque Noir 58

Ciocolată cu 58% cacao în substanță uscată, pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.