Rețete Rețete

Forest Fruit Bites

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,400 kg Purple Velvet Cake
0.300 kg ouă
0,045 kg ulei
0,060 kg apă
Cremă de mac 0,500 kg Rosette
0,100 kg Chocollina White
0,200 kg Mohn Quick
Glazură și decor 0,500 kg Chocolina White
0,100 kg Satina White
fructe proaspete
decorațiuni Bon Ton

Mod de lucru

Foaie

Ingredientele se mixează cu telul timp de 5 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 4 minute.

Cremă de mac

Chocollina White se încălzește la bain marie și se încorporează în Rosette spumată, iar la final se adaugă Mohn Quick.
*** Prăjitura se montează în cercuri de monoportie, iar după stabilizare se taie în 2 pe verticală.

Glazură

Satina White se topește și se încorporează în Chocollina White încălzită în prealabil la bain-marie.

Mod de ansamblare:

  • foaie
  • cremă
  • blat
  • foaie
  • glazură
  • decor
Forest Fruit Bites

Produse

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Chocollina White

Cremă pe baza de grăsimi, utilizată pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie

Gama Satina

Glazură pentru produsele de cofetărie