Rețete Rețete

Mini Peach&Orange Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de portocală 1,500 kg Fantasy Orange Cake
0,530 kg ouă
0,380 kg apă
0,230 kg ulei
Cremă de vanilie și piersică 1,000 kg apă
0,500 kg Milano Cream Vanilla
0,250 kg Rosette
0,500 kg Fruit Filling Peach
Glazură și decor Chocollina Salted Caramel
decorațiuni din ciocolată

Mod de lucru

Foaie

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de aproximativ 10 minute.

Cremă de vanilie și piersică 

Milano Cream Vanilla se alifiază cu apă cu ajutorul telului la viteză mare pentru 5 minute, adăugăm Rosette spumată și încorporăm lejer. În ¾ din cantitatea de cremă de vanilie adăugăm FruitFilling Peach și aplicăm pe prima foaie. Restul de ¼ din cantitatea de cremă de vanilie o aplicăm pe a doua foaie.

Glazură și decor

Se pun toate materiile prime la spumat și cu ajutorul telului la viteză mare pentru aproximativ 10 min sau până când bezeaua este gata, apoi se aplică cu un dui lacrimă și se flambează.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă
  • blat
  • glazură
Mini Peach&Orange Cake

Produse

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Fantasy Orange Cake

Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri, cu aromă de portocală.

FruitFul

Umpluturi de fructe utilizate în produse de cofetărie și patiserie.

Chocollina Salted Caramel

Cremă, pe bază de grăsimi, cu aromă de caramel sărat, pentru produsele de cofetărie.

Milano Cream Vanilla

Cremă instant de vanilie pentru produsele de patiserie și cofetărie.