Rețete Rețete

Petite Pistachio

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Pate sucree 0,258 kg unt
0,163 kg zahăr pudră
0,055 kg făină de migdale
0,001 kg sare
0,095 kg ouă
0,430 kg făină
Blat de lămâie 0,500 kg Fantasy Lemon Cake
0,125 kg apă
0,075 kg ulei
0,175 kg ouă
Glazură și decor Chocolatier Pistacchio
decoratiuni de ciocolata Bon Ton
fistic proaspăt

Mod de lucru

Pate sucree
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Aluatul obținut se lasă la rece pentru minim 12 ore după care se întinde foaie de grosime 3 mm și se decupează forma de biscuite. Se coace la 200°C pentru aproximativ 8 minute.

Blat de lămâie
Se mixează toate materiile prime cu ajutorul paletei timp de 5 minute la viteza mare, compoziția se întinde în tavă 60/40 cm și se coace la 200°C timp de aproximativ 5 minute. După coacere și răcire, blatul se sfărâmă și se adaugă 0,400 kg unt moale și se omogenizează, după care se pune în mulaj de silicon și se lasă la congelator minim 2 ore.

Petite Pistachio

Produse

Fantasy Lemon Cake 

Mix pulverulent pentru prepararea checurilor, a brioșelor (muffin) și a foilor de prăjituri cu aromă de lămâie.

Chocolatier Pistacchio

Cremă cu fistic, pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.