Rețete Rețete

Salted Caramel Tacos

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Toffee Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,045 kg ulei
0,060 kg apă
0,025 kg Quick 96
Cremă de caramel sărat 0,400 kg Chocollina Salted Caramel
0,250 kg Rosette
Inserție de fructe 0,500 kg Fruit Filling Mango
Decor decorațiuni Bon Ton

Mod de lucru

Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Turnați câte 0,050 kg compoziție în formele speciale de hamburger iar coacerea se realizează la
180°C timp de aproximativ 15 minute. După coacere și ușoară temperare se pune în tăvi de baghetă pentru a i se da forma.

Cremă de caramel sărat
Se încălzește la Bain Marie, Chocollina Salted Caramel și se adaugă Rosette spumată.

Mod de asamblare
• foaie
• inserție
• cremă

Salted Caramel Tacos

Produse

Quick 96

Emulsie pentru spumare rapidă și păstrarea stabilității compoziției aerate.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

FruitFul

Umpluturi de fructe utilizate în produse de cofetărie și patiserie.

Toffee Velvet Cake

Mix pentru prepararea foilor de prăjituri și a ruladelor cu aromă de toffee.

Chocollina Salted Caramel

Cremă, pe bază de grăsimi, cu aromă de caramel sărat, pentru produsele de cofetărie.