

Hazelnut Mini Eclair
Hazelnut Mini Eclair
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Coajă de ecler | 0,300 | kg | Jello Total |
0,460 | kg | apă | |
0,050 | kg | unt | |
0,015 | kg | zahăr pudră | |
Cremă de alune de pădure | 0,300 | kg | Chocolatier Nocciola Bianca |
0,200 | kg | Rosette | |
Pralină din alune de pădure | 0,400 | kg | zahăr |
0,450 | kg | alune de pădure | |
păstaie de vanilie | |||
Inserție de caise | 0,300 | kg | Jam Extra Caise |
Glazură și decor | 0,500 | kg | Chocolatier Nocciola Bianca |
alune de pădure, coapte |
Mod de lucru
Coajă de ecler
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 10 minute la viteză mare. Compoziția se toarnă în tava 60/40 pe pres de silicon cu microperforații, se dau cu Carlex Spray și se congelează. Coacerea se realizează în cuptor cu vatră, la temperatura de 190°C, timp de 45 minute.
Cremă de alune de pădure
Chocolatier Nocciola Bianca se aduce la temperatura de 33°C, apoi se încorporează în Rosette spumată.
Pralină de alune de pădure
Se face un caramel uscat, apoi încorporăm alunele de pădure sub amestec continuu, pentru acoperire completă cu caramel. După răcire, se pun în Thermomix pentru aproximativ 15–20 minute.
Glazură și decor
Aducem la temperatura de 28°C Chocolatier Nocciola Bianca și glazurăm cojile de ecler umplute anterior.
Mod de ansamblare:
-
coajă ecler
-
cremă
-
pralină
-
jeleu
-
glazură
-
decor
