Rețete Rețete
Nocciola Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie umedă de ciocolată 0,750 kg Vero Dark Select
0,400 kg ouă
0,300 kg ulei
0,200 kg apă
Gianduiă de alune de pădure 0,765 kg pralină alune de pădure
0,220 kg Arabesque Lait 34
0,150 kg unt de cacao
0,150 kg unt
Inserție de caise 0,300 kg Jam Extra Caise
Cremă de alune de pădure 0,300 kg Chocolatier Nocciola Bianca
0,600 kg Rosette
0,050 kg Zeesan Neutral
0,050 kg apă
Glazură și decor 0,200 kg Arabesque Noir 58
0,400 kg Chocolatier Choco Rice

Mod de lucru

Foaie umedă de ciocolată

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 7 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 10 minute.

Gianduia de alune de pădure:

Se topesc separat untul, untul de cacao și Arabesque Lait 34, apoi se încorporează în pralina de alune de pădure, după care se temperează la 28°C, se toarnă în formă și se dă la rece.

Cremă de alune de pădure

Se hidratează Zeesan Neutral și se încorporează în Rosette spumată, apoi se înglobează Chocolatier Nocciola Bianca încălzită.

Glazură și decor

Topim Arabesque Noir 58 și îl încorporăm în Chocolatier Choco Rice, încălzit în prealabil.

Mod de asamblare

  • blat

  • cremă

  • blat

  • cremă

  • glazură

  • decor

Nocciola Cake