Rețete Rețete
Three Flavours Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de fistic 1,500 kg Green Velvet Cake
0,195 kg ulei
0,270 kg apă
0,975 kg ouă
Cremă de alune de pădure 0,300 kg Chocolatier Nocciola Bianca
0,060 kg Panna Cotta
0,600 kg Rosette
Inserție de mango 0,500 kg Fruit Filling Mango
Cremă de brânză 0,150 kg Zeesan Curd Cheesee
0,175 kg apă
0,700 kg Rosette
0,150 kg Panna Cotta
Cremă de fistic 0,200 kg Chocolatier Pistacchio
0,100 kg Zeesan Natural
0,100 kg apă
0,500 kg Rosette
Glazură și decor Farcitura Passion Fruit
decorațiuni de ciocolată

Mod de lucru

Foaie de fistic:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute, la viteză medie, mai puțin uleiul, care se adaugă în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în 3 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5–6 minute.

Cremă de alune de pădure:

Se încălzește la bain-marie Chocolatier Nocciola Bianca. Panna Cotta se topește și se încorporează în Rosette spumată, apoi se adaugă Chocolatier Nocciola Bianca.

Cremă de brânză:

Panna Cotta se topește și se încorporează lejer în Rosette spumată, apoi se hidratează Zeesan Curd Cheese și îl încorporăm în Rosette.

Cremă de fistic:

Se topește la bain-marie Chocolatier Pistacchio. Zeesan Neutral se hidratează și se încorporează în Rosette spumată, apoi adăugăm Chocolatier Pistacchio.

Mod de ansamblare:

  • foaie

  • cremă mango

  • inserție mango

  • foaie

  • cremă brânză

  • foaie

  • cremă fistic

  • glazură

  • decor

Three Flavours Cake