Rețete Rețete

Oreo Macarons

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Macarons 1,000 kg Almond Macaronmix
0,200 kg apă
0,070 kg carbune activ pudră
Cremă de vanilie 0,250 kg Milano Cream Vanilla
0,500 kg apă

Mod de lucru

Macarons

Ingredinetele se mixează cu paleta timp de 5 minute la viteză medie. Compoziția se toarnă cu poșul prevăzut cu dui în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt sau pe pres de silicon special. Coacerea se realizează la temperatura de 125°C, timp de aproximativ 25 minute.

Cremă de vanilie

Ingredientele se spumează cu ajutorul telului la viteză mare pentru 5 min, apoi se aplică cu poșul prevăzut cu un dui stelat un strat subțire de cremă.

Mod de ansamblare

  • macaron
  • cremă
  • macaron
Oreo Macarons