Rețete Rețete

Chocolate Christmas Delight

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 500 g Purple Velvet Cake
325 g oua
65 g ulei
90 g apa
Crema de ciocolata neagra 300 g Arabesque Noir 58
200 g Panna Cotta
Insertie de fructe 200 g Fruit Filling Black Currant
Glazura si decor Velvet spray
Miroir Aroma Neutral

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5  minute. Dupa coacere si racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.

Crema de ciocolata neagra

Se incalzesc separat Panna Cotta si Arabesque Noir 58, iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. Se toarna in  fiecare formela speciala de silicon, cate 0,050 kg crema. Se imerseaza central, cu posh-ul cate 0,020 kg Fruit Filling Blank Currant in fiecare forma. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.

Chocolate Christmas Delight