Rețete Rețete

Chocolate Truffle

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Biscuite 125 g unt
250 g faina alba
80 g zahar pudra
80 g Rosette
50 g migdale macinate
Crema de ciocolata 400 g Panna Cotta
200 g Arabesque Noir 58
Crema decor 100 g Rosette
200 g Chocolatier Profi Nero
Glazura 100 g Chocolatier Profi Nero
Decor Velvet Spray
decoratiuni de ciocolata Bon Ton

Mod de lucru

Biscuite

Se mixeaza toate ingredientele pana la omogenizare. Aluatul obtinut se da la rece pentru  minim 1 ora. Aluatul racit se intinde in foaie subtire si se decupeaza cu 2 forme circulare, cu diametrul de 5 cm, respective 3 cm. Coacerea se realizeaza la temperature de 200°C, timp de 8-10 minute.

Crema de ciocolata

Se incalzeste Panna Cotta, pana la temperatura de 27°C si se amesteca cu Arabesque Noir 58, topita. Amestecul se toarna in formele speciale de silicon si se congeleaza.

Crema décor

Se spumeaza Rosette si se amesteca cu Chocolatier Profi Nero incalzita.

Asamblare

  • Biscuite cu Ø de 3 cm
  • Sfera glazurata
  • Biscuite cu Ø de 5 cm
  • Crema decor
  • Decoratiuni Bon Ton
Chocolate Truffle