 
             
          Festive Macarons
Festive Macarons
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs | 
|---|---|---|---|
| Compozitie | 2000 | kg | Almond Macaronmix | 
| 400 | g | apa | |
| Umplutura | 200 | g | Arabesque Blanc 29 | 
| 400 | l | Rosette | |
| Decor | Perle | ||
| Decoratiuni din Icing | 
Mod de lucru
Compozitie
Se mixeaza cu paleta , la viteza a doua, Almond Macaronmix si apa timp de 5 minute. Compozitia se toarna cu posul in tavile tapetate cu hartie de copt. Se lasa timp de o ora la temperature mediului ambiant. Coacerea se realizeaza la temperatura de 130°C, timp de 25 de minute.
Mod de lucru
Se topeste ciocolata si se incorporeaza Rosette batuta. Piesele de macarons se unesc cu umplutura, două câte două.
 
                