Rețete Rețete

Fruity Bliss Bites

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Crema de vanilie 100 g V-GO! Rap
250 g apa
Umplutura de fructe 200 g Fruit Filling Sour Orange/Fruit Filling Red Cherry
Sarlota 350 g V-GO! Rosette
150 g V-GO! Zeesan
40 g apa rece
Glazura 100 g Arabesque Noir 58
100 g V-GO! Rosette
Decor fructe
foita de aur
decoratiuni din ciocolata
Arabesque Noir 58

Mod de lucru

Crema de vanilie

Se mixeaza V.GO! Rap cu apa timp de 3- 4 minute, pana la obtinerea unei crème omogene.

Sarlota

Se încălzește V.GO! Rosette si se omogenizeaza cu V-GO! Zeesan hidratat.

Glazura

Se incalzeste V.GO!   Rosette si se amesteca cu Arabesque Noir, pana la omogenizare.

Asambare in pahar:

  • 0,030 kg Crema de vanilie
  • 0,020 kg Umplutura de fructe
  • 0,050 kg Sarlota
  • 0,020 kg Glazura

 

Fruity Bliss Bites