![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Fruity Bliss Bites
Fruity Bliss Bites
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Crema de vanilie | 100 | g | V-GO! Rap |
250 | g | apa | |
Umplutura de fructe | 200 | g | Fruit Filling Sour Orange/Fruit Filling Red Cherry |
Sarlota | 350 | g | V-GO! Rosette |
150 | g | V-GO! Zeesan | |
40 | g | apa rece | |
Glazura | 100 | g | Arabesque Noir 58 |
100 | g | V-GO! Rosette | |
Decor | fructe | ||
foita de aur | |||
decoratiuni din ciocolata | |||
Arabesque Noir 58 |
Mod de lucru
Crema de vanilie
Se mixeaza V.GO! Rap cu apa timp de 3- 4 minute, pana la obtinerea unei crème omogene.
Sarlota
Se încălzește V.GO! Rosette si se omogenizeaza cu V-GO! Zeesan hidratat.
Glazura
Se incalzeste V.GO! Rosette si se amesteca cu Arabesque Noir, pana la omogenizare.
Asambare in pahar:
- 0,030 kg Crema de vanilie
- 0,020 kg Umplutura de fructe
- 0,050 kg Sarlota
- 0,020 kg Glazura
![Fruity Bliss Bites](https://www.zeelandia.ro/retete/craciun-2023/fruity-bliss/@@images/image-400-adb58157c194ebb18651af761f633263.jpeg)