Rețete Rețete

Green Christmas Delight

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 500 g Green Velvet Cake
325 g oua
65 g ulei
90 g apa
Crema de fructe 100 g Arabesque Blanc 29
40 g apa
200 g Rosette
80 g Zeesan Neutral
Insertie 100 g Chocolatier Pistacchio
Glazura si decor Velvet spray
perle

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute. Dupa racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.

Crema de fructe

Rosette lichidaSe hidrateaza Zeesan-ul. Separat, se incalzesc  Rosette si Arabesque Blanc 29 si se amesteca cu Zeesan-ul si Farcitura Raspberry. Se toarna in  fiecare formela speciala de silicon, cate 0,020 kg crema, se asaza un strat de blat, se toarna 0,030 kg crema. Se imerseaza , cu posh-ul cate 0,010 kg Chocolatier Pistacchio incalzit in fiecare forma. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.

Green Christmas Delight