Rețete Rețete

Green Jolly Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 500 g Green Velvet Cake
325 g oua
65 g ulei
90 g apa
Crema de lamaie 350 g Rosette
350 g Arabesque Blanc 29
350 g Panna Cotta
250 g Fruot Filling Lemon
Glazura 500 g Chocolatier Pistacchio
200 g Rosette
Decor foita de aur
fistic
crema de lamaie

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute. Dupa coacere si racire, foaia se imparte in 2 parti egale.

Crema de lamaie

Se incalzesc separat Panna Cotta si Arabesque Blanc 29, iar apoi se amesteca si se omogenizeaza. Se adauga Fruit Filling Lemon si se incorporeaza Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in 3 parti egale: o parte se utilizeaza pentru décor, iar celelalte doua parti pentru umplere.

Glazura

Rosette se incalzesc pana  la punctul de fierbere, apoi se adauga peste Chocolatier Pistacchio, se omogenizeaza si se glaseazureaza produsul.

Mod de ansamblare in forma 30/60

  • foaie
  • Crema de lamaie
  • foaie
  • Crema de lamaie
  • glazura
  • decor

 

Green Jolly Cake