Rețete Rețete

Travel Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Ganache de Portocale si Praliné 75 g suc de portocale
20 g miere
20 g zahar
100 g Arabesque Blanc 29
50 g praline de alune de padure
200 g Rosette
extract de portocale
Foaie 334 g Vero Dark Select
134 g ulei
178 g oua
90 g apa
coaja de portocala
Insertie Nocciola 275 g Chocolatier Nocciola Bake
50 g lapte
Decor 50 g Hazelnut Krokant
ciocolata temperata
coaja de portocala

Mod de lucru

Ganache de Portocale si Praliné 

Topiți ciocolata parțial. Încălziți la foc mediu sucul de portocale, mierea, zahărul și extractul de portocale până se atinge punctul de fierbere. Lăsați la infuzat 15 minute. Turnați peste ciocolata topită puțin câte puțin. Emulsionați cu un blender vertical. Continuați cu 200g frișcă Rosette rece și omogenizați. Acoperiți cu folie alimentară în contact direct. Păstrați la frigider minim 6h.

Foaie

Mixați ingredientele cu telul, la viteză medie, timp de 5 minute. Umpleți forma tapetată cu hârtie de copt și coaceți la 190-200°C, 10 minute, ulterior la 170°C, 25-30 min.

Insertie Nocciola 

Amestecați ingredientele și omogenizați, păstrând aprox. 80g din cantitate pentru decorul final. Transferați într-un poche cu vârf pentru umplut. Umpleți cake-ul cu insert.

Decor

Bateți ganache-ul la viteză medie până când ajunge la o forma stabilă. Transferați într-un poche cu vârf stea. Decorați cake-ul cu ganache, mix de nocciola, ciocolată temperată, zahăr pudră, cacao și foiță de aur.

 

 

Travel Cake