Rețete Rețete

White Christmas Delight

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 500 g Vero Dark Select
200 g oua
200 g ulei
200 g apa
Crema de ciocolata neagra 200 g Arabesque Blanc 29
80 g apa
400 g Rosette
100 g Zeesan Neutral
Glazura si decor decoratiuni din Icing
perle

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10 minute. Dupa racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.

Crema de ciocolata neagra

Se hidrateaza Zeesan-ul. Separat, se incalzesc Rosette si Arabesque Blanc 29 si se amesteca cu Zeesan-ul. Se toarna in  fiecare forma speciala de silicon, cate 0,050 kg crema. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.

White Christmas Delight