 
             
          White Christmas Delight
White Christmas Delight
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs | 
|---|---|---|---|
| Blat | 500 | g | Vero Dark Select | 
| 200 | g | oua | |
| 200 | g | ulei | |
| 200 | g | apa | |
| Crema de ciocolata neagra | 200 | g | Arabesque Blanc 29 | 
| 80 | g | apa | |
| 400 | g | Rosette | |
| 100 | g | Zeesan Neutral | |
| Glazura si decor | decoratiuni din Icing | ||
| perle | 
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10 minute. Dupa racire, blatul se decupeaza cu o forma circulara.
Crema de ciocolata neagra
Se hidrateaza Zeesan-ul. Separat, se incalzesc Rosette si Arabesque Blanc 29 si se amesteca cu Zeesan-ul. Se toarna in fiecare forma speciala de silicon, cate 0,050 kg crema. Se acopera cu blat decupat si se congeleaza.
 
                