Rețete Rețete

Winter Wonderland Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 1000 g V-GO! Genoise
650 g apa
300 g ulei
50 g cacao
Crema de ciocolata 150 g V-GO! Rosette
300 g Chocolatier Profi Nero
Crema de vanilie 250 g V-GO! Rosette
100 g V-GO! Rap
250 g apa
Jeleu de fructe 800 g Farcitura Raspberry
200 g V-GO! Zeesan
100 g apa rece
Glazura si decor 350 g Chocolatier Profi Nero
10 g ulei

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta V-GO! Genoise si apa timp de 3 minute la viteza medie. Separat, uleiul se amesteca cu cacao si se adauga in compozitia din bol. Se continua mixarea inca 3 min la viteza medie. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava 60/40 tapetate cu hartie de copt . Coacerea se realizeaza la temperature de  1750C, timp de 15 minute. Dupa racire, se decupeaza 3 blaturi, cu o forma circula Ø 22 cm.

Crema de ciocolata

Se spumeaza V.GO! Rosette si se amesteca cu Chocolatier Profi Nero topita.

Crema de vanilie

Se mixeaza V.GO! Rap  cu apa timp de 3- 4 minute si se amesteca cu Rosette spumata.

Jeleu de fructe

Se hidrateaza V.GO!  Zeesan si se amesteca cu Farcitura Raspberry.

Glazura si decor

Se incalzeste Chocolatier Profi Nero, se amesteca cu uleiul si se toarna pe suprafata tortului.

Mod de ansamblare

  • blat
  • crema de ciocolata
  • blat
  • crema de vanilie
  • jeleu de fructe
  • blat
  • glazura

Dupa asamblare, tortul se raceste foarte bine si apoi se glazureaza si se decoreaza.

 

 

 

 

 

 

 

Winter Wonderland Cake