 
             
          Gingerbread
Gingerbread
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs | 
|---|---|---|---|
| Aluat | 0,500 | kg | Toffee Velvet Cake | 
| 0,300 | kg | ouă | |
| 0,500 | kg | făină | |
| 0,200 | kg | zahăr pudră | |
| 0,100 | kg | scorțișoară/nucșoară/ghimbir | |
| 0,010 | kg | bicarbonat de sodiu | |
| 0,010 | kg | suc de lămâie | |
| Glazură de bezea | 0,200 | kg | Bianca Meringue | 
| 0,200 | kg | zahăr pudră | |
| 0,150 | kg | apă | |
| 0,002 | kg | acid citric | 
Mod de lucru
Aluat
Se mixează cu telul Toffee Velvet Cake împreună cu oul și zahărul pudră timp de 5 minute la viteză mare, apoi încorporăm făina și amestecul de condimente și omogenizăm. Aluatul obținut se cântărește la 0,020 kg și se formează sfere, pe care le coacem la 180°C timp de aproximativ 10 minute.
Glazură de bezea
Se spumează toate ingredientele pentru aproximativ 10 minute. Turtă dulce se glazurează în bezea imediat după ce a fost scoasă din cuptor și s-a temperat ușor.
 
                