Purple Santa
Purple Santa
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie | 1500 | g | Purple Velvet Cake |
| 975 | g | ouă | |
| 195 | g | ulei | |
| 270 | g | apa | |
| Crema de brânză | 400 | g | Zeesan Curd Cheese |
| 400 | g | apă | |
| 400 | g | Panna Cotta | |
| 1800 | g | Rosette | |
| Glazura si decor | Velvet Spray Roșu | ||
| Cocos Krem |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în 3 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5 - 6 minute.
Cremă de brânză
Se hidratează Zeesan Curd Cheese după care se încorporează în Rosette spumată iar la final încorporăm Panna Cotta. Crema obținuta se împarte în 3 părți egale.
Mod de asamblare
foaie/cremă/foaie/cremă/foaie/cremă/foaie/glazură/decor
