Winter Layers
Winter Layers
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie cu aromă de fructe de pădure | 1000 | g | Purple Velvet Cake |
| 350 | g | ouă | |
| 130 | g | ulei | |
| 180 | g | apă | |
| Foaie cu aromă de toffee | 500 | g | Toffee Velvet Cake |
| 325 | g | ouă | |
| 65 | g | ulei | |
| 90 | g | apă | |
| Mousse de ciocolată albă | 250 | g | Arabesque Blanc 29 |
| 120 | g | Panna Cotta | |
| 130 | g | Rosette | |
| 40 | g | masă gelatină | |
| Cremă toffee | 1000 | g | Kremline Toffee |
| Cremă de zmeură | 700 | g | Frutapaste Raspberry |
| 250 | g | Rosette | |
| 100 | g | Panna Cotta | |
| Glazură și decor | Farcitura Raspberry | ||
| decorațiuni de ciocolată |
Mod de lucru
Foaie cu aromă de fructe de pădure:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-7 minute.
Foaie cu aromă de toffee:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-7 minute.
Mousse de ciocolată albă:
Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează în Rosette spumată. Adăugăm masa de gelatină topită și omogenizăm.
Cremă de zmeură:
Panna Cotta se topește și se încorporează în Rosette semispumată, apoi mixăm cu Frutapaste Raspberry și omogenizăm.
Mod de asamblare:
• foaie
• cremă
• foaie
• cremă
• foaie
• cremă
• glazură
