Rețete Rețete

Winter Layers

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie cu aromă de fructe de pădure 1000 g Purple Velvet Cake
350 g ouă
130 g ulei
180 g apă
Foaie cu aromă de toffee 500 g Toffee Velvet Cake
325 g ouă
65 g ulei
90 g apă
Mousse de ciocolată albă 250 g Arabesque Blanc 29
120 g Panna Cotta
130 g Rosette
40 g masă gelatină
Cremă toffee 1000 g Kremline Toffee
Cremă de zmeură 700 g Frutapaste Raspberry
250 g Rosette
100 g Panna Cotta
Glazură și decor Farcitura Raspberry
decorațiuni de ciocolată

Mod de lucru

Foaie cu aromă de fructe de pădure:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în 2 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-7 minute.

Foaie cu aromă de toffee:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-7 minute.

Mousse de ciocolată albă:

Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează în Rosette spumată. Adăugăm masa de gelatină topită și omogenizăm.

Cremă de zmeură:

Panna Cotta se topește și se încorporează în Rosette semispumată, apoi mixăm cu Frutapaste Raspberry și omogenizăm.

Mod de asamblare:
• foaie
• cremă
• foaie
• cremă
• foaie
• cremă
• glazură

Winter Layers