Winter Mountains
Winter Mountains
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Foaie cu aromă de toffee | 500 | g | Toffee Velvet Cake |
| 325 | g | ouă | |
| 65 | g | ulei | |
| 90 | g | apă | |
| Foaie cu aromă de fructe de pădure | 250 | g | Purple Velvet Cake |
| 170 | g | ouă | |
| 33 | g | ulei | |
| 45 | g | apă | |
| Mousse de ciocolată albă | 250 | g | Arabesque Blanc 29 |
| 120 | g | Panna Cotta | |
| 130 | g | Rosette | |
| 40 | g | gelatină | |
| Cremă de ciocolată | 300 | g | Arabesque Noir 58 |
| 300 | g | Panna Cotta | |
| 30 | g | masă gelatină | |
| Inserție de vișine | 200 | g | Fruit Filling Black Cherry |
| Glazură și decor | Chocollina White | ||
| Spray Velvet Maro | |||
| Chocolatier Chocobisc |
Mod de lucru
Foaie cu aromă de toffee:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Foaie cu aromă de fructe de pădure:
Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 30/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 3-4 minute.
Mousse de ciocolată albă:
Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează în Rosette spumată. Adăugăm masa de gelatină topită și omogenizăm.
Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură
