Rețete Rețete

Winter Mountains

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie cu aromă de toffee 500 g Toffee Velvet Cake
325 g ouă
65 g ulei
90 g apă
Foaie cu aromă de fructe de pădure 250 g Purple Velvet Cake
170 g ouă
33 g ulei
45 g apă
Mousse de ciocolată albă 250 g Arabesque Blanc 29
120 g Panna Cotta
130 g Rosette
40 g gelatină
Cremă de ciocolată 300 g Arabesque Noir 58
300 g Panna Cotta
30 g masă gelatină
Inserție de vișine 200 g Fruit Filling Black Cherry
Glazură și decor Chocollina White
Spray Velvet Maro
Chocolatier Chocobisc

Mod de lucru

Foaie cu aromă de toffee:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.

Foaie cu aromă de fructe de pădure:

Se mixează cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteză mare, mai puțin uleiul, pe care îl adăugăm în ultimul minut de mixare. Compoziția se toarnă în tava 30/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 3-4 minute.

Mousse de ciocolată albă:

Se topește Panna Cotta împreună cu Arabesque Blanc 29, apoi se încorporează în Rosette spumată. Adăugăm masa de gelatină topită și omogenizăm.

Mod de asamblare:
• cremă
• inserție
• cremă
• foaie
• glazură

Winter Mountains