Rețete Rețete

Cupcake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Muffin 0,500 kg Vero Dark Select
0,200 kg ulei
0,200 kg oua
0,100 l apa
Crema 1 0,100 kg Rosette (spumata)
0,200 kg Chocolina (diverse arome)
Crema 2 0,200 kg Rosette (spumata)
0,100 kg Chocolina White
0,100 kg Fruit Filling Lemon Cream/Farcitura Raspberry
Decor Bon Ton
fructe

Mod de lucru

 Muffin:

Se mixeaza ingredientele timp de 8 -10 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in chese, acoperind jumatate din inaltimea acesteia. Coacerea se realizeaza la 180°C, timp de 15-16 minute.

Crema 1

Se spumeaza Rosette, se adauga Chocolina/ Chocolatier si se omogenizeaza

Crema 2

Se spumeaza Rosette si se amesteca cu Chocolina White. La final se adauga Fruit Filling Lemon Cream/ Farcitura Raspberry si se omogenizeaza

Cupcake