Rețete Rețete

Mini prajitura cu miere si caramel

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,750 kg Honey Cake
0,375 kg oua
0,375 kg ulei
0,100 kg apa
Crema caramel 0,800 kg Krem Line Toffi
0,800 kg Rosette
Glazura 0,500 kg Krem Line Tofii
0,050 kg ulei
Decor caise
flori comestibile

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 3 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C, timp de 5-6 minute.

Crema de caramel

Se incalzeste la bain-marie  Krem Line Toffi si  se  adauga  Rosette spumata. Crema obtinuta se imparte in doua parti egale.

Glazura

Se incalzeste Krem Line Toffi la bain-marie, se incorporeaza uleiul si se glaseaza produsul.

Miere si caramel