Rețete Rețete

Prajitura cu fistic si lamaie

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,750 kg Fantasy Lemon Cake
0,270 kg oua
0,190 kg apa
0,110 kg ulei
Crema de vanilie 0,500 kg Presta Vanilla
0,700 kg Rosette
Jeleu de lamaie 0,700 kg Paletta Neutral
0,300 kg FruitFul Lemon Cream
Crema de fistic 0,400 kg Chocolatier Pistacchio
0,800 kg Rosette
Glazura 0,400 kg Chocolatier Pistacchio
0,200 kg Rosette
Decor fistic
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 6-7 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în tava 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.

Crema de vanilie
Rosette se spumează și se amestecă cu Presta Vanilla.

Jeleu de lămâie
Se încălzește Paletta Neutral apoi se încorporează Fruit Filling Lemon Cream până la
formarea unei creme omogene.

Crema de fistic
Se încălzește la bain-marie Chocolatier Pistacchio apoi se încorporează Rosette spumată.

Glazura
Rosette se aduce la punctual de fierbere se amestecă cu Chocolatier Pistacchio și se omogenizează. Se răcește și se glazurează.

Prajitura cu fistic si lamaie