Rețete Rețete

Blueberry Special Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Genoise ES
0,500 kg ouă
Cremă de afine 0,600 kg Chocolina Burgundy
0,800 kg Panna Cotta
0,350 kg Rosette
0,040 kg gelatină
Gem de afine 1,000 kg Jam Extra Afine
0,020 kg gelatină
Cremă de iaurt 0,100 kg Rap Yogofresh
0,100 kg apă
0,100 kg Panna Cotta
0,100 kg Rosette
Glazură și decor Miroir Aroma Neutral
Rosette

Mod de lucru

Foaie

Se mixează cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 220°C, timp de 5 minute.

Cremă de afine

Se încălzește la bain marie, Chocollina Burgundy împreună cu Panna Cotta, după adăugăm Rosette spumată și gelatina hidratată și topită.

Cremă de iaurt

Apa și Rap Yogofresh se alifiază până devin omogene, adăugăm Rosette semispumată și Panna Cotta ușor încălzită.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă de afine
  • gem de afine
  • cremă de iaurt
  • glazură
  • decor
Blueberry Special Cake