Garden Inspired Cake
Garden Inspired Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de fistic | 0,500 | kg | Green Velvet Cake |
0,325 | kg | ouă | |
0,065 | kg | ulei | |
0,090 | kg | apă | |
Cremeux de fistic | 0,500 | kg | Panna Cotta |
0,200 | kg | Rosette | |
0,250 | kg | Chocolatier Pistacchio | |
0,020 | kg | gelatină | |
Inserție de zmeură | 0,200 | kg | Farcitura Raspberry |
0,300 | kg | Rosette | |
0,200 | kg | Panna Cotta | |
0,100 | kg | Zeesan Strawberry | |
Glazură și decor | Spray Velvet Green | ||
crumble | |||
flori comestibile |
Mod de lucru
Foaie de fistic
Se mixează cu telul toate ingredientele, mai puțin uleiul, timp de 5 minute la viteza mare. În ultimul minut se adaugă uleiul. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute cu abur 2 secunde.
Cremeux de fistic
Se încălzește la bain marie Chocolatier Pistachio și Panna Cotta, adăugăm Rosette spumată și gelatina topită.
Inserție de zmeură
Rosette o spumăm împreună cu Zeesan Strawberry, după adăugăm Farcitura Raspberry și Panna Cotta încălzită. După omogenizare umplem formele de silicon și le lăsăm la abatitor minim 4 ore.
Mod de asamblare
- blat
- cremă
- inserție
- decor