Rețete Rețete

Garden Inspired Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de fistic 0,500 kg Green Velvet Cake
0,325 kg ouă
0,065 kg ulei
0,090 kg apă
Cremeux de fistic 0,500 kg Panna Cotta
0,200 kg Rosette
0,250 kg Chocolatier Pistacchio
0,020 kg gelatină
Inserție de zmeură 0,200 kg Farcitura Raspberry
0,300 kg Rosette
0,200 kg Panna Cotta
0,100 kg Zeesan Strawberry
Glazură și decor Spray Velvet Green
crumble
flori comestibile

Mod de lucru

Foaie de fistic

Se mixează cu telul toate ingredientele, mai puțin uleiul, timp de 5 minute la viteza mare. În ultimul minut se adaugă uleiul. Compoziția se toarnă în tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute cu abur 2 secunde.

Cremeux de fistic

Se încălzește la bain marie Chocolatier Pistachio și Panna Cotta, adăugăm Rosette spumată și gelatina topită.

Inserție de zmeură

Rosette o spumăm împreună cu Zeesan Strawberry, după adăugăm Farcitura Raspberry și Panna Cotta încălzită. După omogenizare umplem formele de silicon și le lăsăm la abatitor minim 4 ore.

Mod de asamblare

  • blat
  • cremă
  • inserție
  • decor
Garden Inspired Cake