Pistachio easter delight
Pistachio easter delight
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 1,000 | kg | Green Velvet Cake |
0,180 | kg | apă | |
0,650 | kg | ouă | |
0,130 | kg | ulei | |
Cremă | 2,800 | kg | branză proaspătă de vaci |
3,300 | kg | Zeela Soft Ser | |
0,600 | kg | Rosette | |
1,100 | kg | Zeesan Curd Cheese | |
1,100 | kg | apă | |
0,900 | kg | Chocolatier Pistacchio | |
Decor | Chocolatier Pistacchio | ||
bucăți de fistic |
Mod de lucru
Blat
Se spumează la mixerul planetar, cu telul, Green Velvet Cake împreună cu oul și apa timp de 30 de secunde la viteza mică și 5-6 minute la viteza mare. În ultimul minut de mixare, se adaugă treptat uleiul. Se toarnă câte 200-220 g compoziție într-o tavă rotundă (spoită în prelabil cu Carlex), cu diametrul de 21 cm și înălțimea de 5 cm) și se coc la 190°C, timp de aproximativ 22-25 de minute. La final se obțin 9 blaturi.
Cremă de brânză
Se amestecă brânza de vaci (pasată) cu Zeela Soft Ser și cu Rosette până se obține o cremă omogenă. Separat se amestecă Zeesan Curd Cheese cu apa, după care, se amestecă cu crema obținută anterior până la omogenizare. La final, se adaugă Chocolatier Pistachio, temperată în prealabil și se amestecă din nou până la omogenizare.
Asamblare
Peste fiecare blat (9 bucăți), se adaugă cu posh-ul, având grijă să evităm golurile de aer, câte ~ 1 kg de cremă și se finizează la partea superioară, folosind o spatulă.
Refrigerare
Produsul se lasă la rece pentru cel puțin 4 ore, după care se decorează după inspirație.