
Bomboane cu crema de ciocolata
Bomboane cu crema de ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
baza | 0.250 | kg | Arabesque Noir 58 |
0.500 | kg | pasta de arahide | |
Glazura | 0.500 | kg | Arabesque Lait 34 |
Mod de lucru
Baza
Se topeste ciocolata si se omogenizeaza cu pasta de arahide. Pasta obtinuta se intinde intr-o tava 40/60. Se dau la frigider si se mentin pana capata o consistenta semidura.
Glazura
Se incalzeste ciocolata pana la temperatura de 30°C si se imerseaza fiecare piese. Apoi se asaza in frigider.

Produse
Arabesque Blanc 29
Ciocolata belgiana pentru umplerea si acoperirea produselor de cofetarie si realizarea de praline si decoratiuni de ciocolata.
Arabesque Lait 34
Ciocolata belgiana pentru umplerea si acoperirea produselor de cofetarie si realizarea de praline si decoratiuni de ciocolata.
Arabesque Noir 58
Ciocolata belgiana pentru umplerea si acoperirea produselor de cofetarie si realizarea de praline si decoratiuni de ciocolata.