Rețete Rețete

Bomboane cu crema de ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
baza 0.250 kg Arabesque Noir 58
0.500 kg pasta de arahide
Glazura 0.500 kg Arabesque Lait 34

Mod de lucru

Baza

Se topeste ciocolata si se omogenizeaza cu pasta de arahide. Pasta obtinuta se intinde intr-o tava 40/60. Se dau la frigider si se mentin pana capata o consistenta semidura.

Glazura

Se incalzeste ciocolata pana la temperatura de 30°C si se imerseaza fiecare piese. Apoi se asaza in frigider.

Bomboane cu crema de ciocolata

Produse

Arabesque Blanc 29

Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 29% unt de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de vanilie, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.

Arabesque Lait 34

Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 34% unt de cacao, cu gust intens de ciocolată cu lapte și o notă subtilă de caramel, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.

Arabesque Noir 58

Ciocolată belgiană de calitate superioară, cu 58% conținut de cacao, cu gust intens de ciocolată neagră, pentru o gamă completă de aplicații în cofetărie.