Festivalul cremelor
Festivalul cremelor
Reteta
| Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
|---|---|---|---|
| Reţetă şarlotă | 250 | g | Tom P Special |
| Reţetă şarlotă | 150 | g | Zeesan Neutral |
| Reţetă şarlotă | 700 | ml | lapte |
| Reţetă şarlotă | 900 | ml | Rosette |
| Reţetă şarlotă | 300 | g | Frutaline Apricot |
| Decor | 500 | ml | lapte |
| Decor | 185 | g | Tom P Special |
| Decor | 6 | g | colorant roz |
| Decor | 300 | g | fructe de sezon si/sau fructe exotice |
Mod de lucru
Se mixează toate ingredintele, mai puţin Frutaline Apricot, timp de 5 minute la viteza medie. La sfârşit se adaugă şi Frutaline Apricot sub mixare uşoară. Compoziţia se toarnă în formă şi se dă la rece pentru minim 4 ore. După răcire se scoate din formă şi se realizează decorul.
