Retete
Macarons

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Compozitie 1.000 kg Almond Macaronmix
0.200 kg apa
colorant
Umplutura 0.100 kg Arabesque Blanc 29
0.100 L Rosette
0.300 kg Cream Nes/Choco-Vanilla/Vanilla

Mod de lucru

    Compozitie 

    Se mixeaza cu paleta, la viteza a doua, Almond Macaronmix si apa timp de 5 minute. Compozitia se toarna cu posul in tavile tapetate cu hartie de copt. Se lasa timp de o ora la temperature mediului ambient. Coacerea se realizeaza la temperatura de 130°C, timp de 25 de minute.

    Mod de lucru

    Se incalzeste ciocolata si se incorporeaza Rosette La final se adauga Cream si se omogenizeaza. Piesele de macarons se unesc cu umplutura, două câte două.

Macarons

Products in this recipe

Almond Macaronmix CZ

Mix complet, pulverulent, pentru obtinerea produselor de cofetarie tip macaron

Gama Cream

Gama de creme cu smantana, gata de utilizat.

Arabesque Blanc 29

Ciocolată cu 29% cacao, pentru umplerea și decorarea produselor de cofetărie