Rețete Rețete

Prajitura Cafea

Foaie

0.750 kg   Coffee Cake
0.350 kg   oua
0.350 kg   ulei
0.040 L   apa

Crema ciocolata alba

0.300 kg   Rosette
0.300 kg   Chocolina White
0.500 kg   Patissier Strawberry

Crema ciocolata

0.400 kg   Chocolina Hazelnut
0.200 kg   Rosette
0.200 kg   Panna Cotta

Glazura

0.300 kg   Chocolina Cream&Cover
0.020 L   ulei

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza toate ingredientele, cu paleta, la viteza medie timp de 4-5 minute. Compozitia se intinde intr-o  tava 60/40 cm, tapetata cu hartie si se coace la 180℃ , timp de 10-12 minute. Dupa raciere, blatul se taie in 2 parti egale.

Crema ciocolata alba

Se topeste  Chocolina White la bain marie si se omogenizeaza cu Rosette spumata. Se adauga peste stratul de Patissier Strawberry.

Crema ciocolata

Se incalzeste Panna Cotta, se adauga Chocolina Hazelnut,se omogenizeaza, iar la final se incorporeaza Rossete spumata.

Glazura

Se topeste  Chocolina Cream And Cover la bain marie si se incorporeaza usor uleiul. Amestecul se toarna pe suprafata prajiturii bine racita.   

Prajitura Cafea