Retete
Prajitura cu cafea

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 2.000 kg Coffee Cake
0.900 kg oua
0.900 kg ulei
0.100 l apa
Crema Tiramisu 0.500 kg Zeesan Tiramisu
0.600 l apa
2.500 kg Rosette
Glazura si decor 0.800 kg Chocolina Cream&Cover
decoratiuni din ciocolata

Mod de lucru

    Foaie 

    Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 4 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute.

    Cremă tiramisu

    Se amestecă ușor Zeesan-ul cu apa, până la dizolvarea totală, după care se adaugă Rosette semispumată și se omogenizează.

Prajitura cu cafea

Products in this recipe

Rosette

Frişcă lichidă dulce pe bază de grăsime vegetală.

Coffee Cake

Mix pulverulent pentru foi de prăjituri și pandișpan, cu aromă de cafea

Gama Zeesan

Crema baza instant utilizata pentru sarlote si ca umplutura pentru prajituri si torturi