
Prajitura cu cafea
Prajitura cu cafea
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 2.000 | kg | Coffee Cake |
0.900 | kg | oua | |
0.900 | kg | ulei | |
0.100 | l | apa | |
Crema Tiramisu | 0.500 | kg | Zeesan Tiramisu |
0.600 | l | apa | |
2.500 | kg | Rosette | |
Glazura si decor | 0.800 | kg | Chocolina Cream&Cover |
decoratiuni din ciocolata |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 4 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute.
Cremă tiramisu
Se amestecă ușor Zeesan-ul cu apa, până la dizolvarea totală, după care se adaugă Rosette semispumată și se omogenizează.

Produse
Coffee Cake
Mix pulverulent pentru foi de prajituri si pandispan, cu aroma de cafea.
Gama Zeesan
Crema baza instant utilizata pentru sarlote si ca umplutura pentru prajituri si torturi.