Rețete Rețete

Prajitura cu cafea

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 2.000 kg Coffee Cake
0.900 kg oua
0.900 kg ulei
0.100 l apa
Crema Tiramisu 0.500 kg Zeesan Tiramisu
0.600 l apa
2.500 kg Rosette
Glazura si decor 0.800 kg Chocolina Cream&Cover
decoratiuni din ciocolata

Mod de lucru

Foaie 

Se mixează cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compoziția se toarnă în 4 tăvi 60/40, tapetate cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute.

Cremă tiramisu

Se amestecă ușor Zeesan-ul cu apa, până la dizolvarea totală, după care se adaugă Rosette semispumată și se omogenizează.

Prajitura cu cafea

Produse

Chocolina Cream&Cover

Cremă pe bază de grăsimi utilizată pentru umplerea și glazurarea produselor de cofetărie.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

Gama Zeesan

Cremă bază instant utilizată pentru sarlote și ca umplutură pentru prăjituri și torturi.