
Rulada cu ciocolata
Rulada cu ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.300 | kg | Genoise Cocoa Intense |
0.300 | kg | oua | |
Crema | 1.000 | kg | Chocolina Cream&Cover |
0.500 | kg | Rosette | |
Glazura | 0.500 | kg | Chocolina Cream&Cover |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează ingredientele cu telul la viteza mare, timp de de 8 minute. După mixare compoziția se toarnă într-o tavă 60/40 tapetată cu hârtie de copt. Se coace la temperatura de 220°C timp de 4-5 minute.
Cremă
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina Cream&Cover, topită.
Glazură
Se încălzește Chocolatina Cream&Cover la bain-marie, până la temperatura de 35-40°C.

Produse
Genoise Cocoa Intense
Mix pulverulent, cu cacao, pentru foi de rulada si blaturi de tort.