Retete
Rulada cu ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.300 kg Genoise Cocoa Intense
0.300 kg oua
Crema 1.000 kg Chocolina Cream&Cover
0.500 kg Rosette
Glazura 0.500 kg Chocolina Cream&Cover

Mod de lucru

    Foaie
    Se mixează ingredientele cu telul la viteza mare, timp de de 8 minute. După mixare compoziția se toarnă într-o tavă 60/40 tapetată cu hârtie de copt. Se coace la temperatura de 220°C timp de 4-5 minute.


    Cremă
    Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina Cream&Cover, topită.


    Glazură
    Se încălzește Chocolatina Cream&Cover la bain-marie, până la temperatura de 35-40°C.

Rulada cu ciocolata

Products in this recipe

Rosette

Frişcă lichidă dulce pe bază de grăsime vegetală.

Genoise Cocoa Intense

Mix pulverulent,cu cacao, pentru foi de ruladă și blaturi de tort