![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Tartă cu mere și caramel
Tartă cu mere și caramel
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat fraged | 0.180 | kg | faina |
0.180 | kg | Bratislava Pastry Mix | |
0.005 | kg | drojdie | |
0.300 | kg | Zela Creme | |
0.080 | kg | apa | |
Blat | 0.250 | kg | Genoise Caramel |
0.175 | kg | ou | |
0.075 | kg | ulei | |
Umplutura | 0,600 | kg | Fuirful Apple XL |
Decor | mere | ||
caramel (bucati) | |||
Paletta Coldjel |
Mod de lucru
Aluat fraged
Se mixează toate ingredientele până devine o compoziție compacta și fragilă. Aluatul obținut se lasă la rece minim 60 de minute.
Blat
Ingredientele se mixează cu telul, pentru 8-10 minute la viteză mare.
Mod de lucru
Aluatul fraged se întinde în foie și se îmbracă o forma circulară. Pe mijlocul foii se adaugă Apple XL și se acoperă cu compoziția de blat. Coacerea se realizează timp de 35-40 de minute, la temperatura de 170-180°C. După răcire se decorează.
![Tartă cu mere și caramel](https://www.zeelandia.ro/retete/retete-cofetarie/tarta-cu-mere-si-caramel/@@images/image-400-deaf007a462214846328d662070f6aab.jpeg)