Rețete Rețete

Tartă cu mere și caramel

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat fraged 0.180 kg faina
0.180 kg Bratislava Pastry Mix
0.005 kg drojdie
0.300 kg Zela Creme
0.080 kg apa
Blat 0.250 kg Genoise Caramel
0.175 kg ou
0.075 kg ulei
Umplutura 0,600 kg Fuirful Apple XL
Decor mere
caramel (bucati)
Paletta Coldjel

Mod de lucru

Aluat fraged

Se mixează toate ingredientele până devine o compoziție compacta și fragilă. Aluatul obținut se lasă la rece minim 60 de minute.

Blat

Ingredientele se mixează cu telul, pentru 8-10 minute la viteză mare.

Mod de lucru
Aluatul fraged se întinde în foie și se îmbracă o forma circulară. Pe mijlocul foii se adaugă Apple XL și se acoperă cu compoziția de blat. Coacerea se realizează timp de 35-40 de minute, la temperatura de 170-180°C. După răcire se decorează.

Tartă cu mere și caramel

Produse

FruitFul

Umpluturi cu un continut mare de fructe, utilizate in produse de cofetarie si patiserie