Rețete Rețete

Toffee Tango Raspberry

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 500 g Toffee Velvet Cake
325 g oua
65 g ulei
90 g apa
Jeleu zmeura 1200 g Paletta Neutral
500 g zmeura proaspata
Crema alune de padure 500 g Chocolatier Nocciola Bianca
500 g Panna Cotta
500 g Rosette
100 g Zeesan Neutral
125 g apa

Mod de lucru

Foaie

Se mixează cu telul ingredientele timp de 4-5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în rama 30/20, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10 minute.

 

Jeleu de zmeură 

Zmeura proaspată se spală, se taie în jumătați și se așază în forma de silicon. Se încălzește Palleta Neutral până devine fluidă, apoi se toarnă în formă peste zmeură proaspată. Forma se dă la congelator.

 

Cremă alune de pădure

Zeesan Neutral se hidratează cu apă, apoi se adaugă  Rosette spumată și se omogenizează. Se încălzește Chocolatier Nocciola Bianca și Panna Cotta și se încorporează în Rosette. Compoziția se toarnă peste jeleu, se așază blatul de Toffee Velvet Cake și se congelează.

 

Mod de ansamblare

  • Jeleu de zmeură
  • cremă alune de padure
  • blat
Toffee Tango Raspberry