Rețete Rețete

Tort cu caramel si pere

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat de cacao 0.160 kg Genoise cacao Intense
Blat de cacao 0.160 kg oua
Crema Chocobisc 0.200 kg Chocolatier Chocobisc
Crema Chocobisc 0.200 kg Rosette
Umplutura de fructe 0.600 kg Fruit Filling Pear
Crema Caramel 0.200 kg Panna Cotta
Crema Caramel 0.100 kg Rosette (lichida)
Crema Caramel 0.200 kg Rosette (spumata)
Crema Caramel 0.100 kg Caramel Dulce de Leche
Sirop 0.100 l apa
Sirop 0.100 kg zahar
Sirop 0.020 kg Flavour Rum
Sirop 0.040 kg coniac
Glazurare si decor Paletta Coldjel
Glazurare si decor decoratiuni din ciocolata
Glazurare si decor Caramel Dulce de Leche
Glazurare si decor Pere

Mod de lucru

Blat de cacao
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in forma circular. Coacerea se realizeaza timp de 30 –35 de minute la temperature de180°C.

Crema Chocobisc
Se spumeaza Rosette , se adauga Chocolatier Chocobisc si se amesteca partial. 

Crema caramel
Panna Cotta , Rosette lichida si Caramelul se mizeaza pana la omogenizare. La final,se incorporeaza Rosette spumata si se amesteca usor. 

Asamblare
• Blat
• Sirop
• Crema Chocobisc
• Blat 
• Sirop
• Umplutura de fructe
• Crema Caramel
• Glazura

Tort cu caramel si pere

Produse

Caramel 

Umplutură de caramel cremoasă pentru produse de cofetărie și patiserie.

Genoise Cocoa Intense

Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu cacao.

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul

Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.