![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-1280-3555f2036e2a7947e36a428d6045924a.jpeg)
![Rețete Rețete](https://www.zeelandia.ro/retete/@@images/image-768-4303773700f7858396c960667d65602c.jpeg)
Tort cu caramel si pere
Tort cu caramel si pere
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat de cacao | 0.160 | kg | Genoise cacao Intense |
Blat de cacao | 0.160 | kg | oua |
Crema Chocobisc | 0.200 | kg | Chocolatier Chocobisc |
Crema Chocobisc | 0.200 | kg | Rosette |
Umplutura de fructe | 0.600 | kg | Fruit Filling Pear |
Crema Caramel | 0.200 | kg | Panna Cotta |
Crema Caramel | 0.100 | kg | Rosette (lichida) |
Crema Caramel | 0.200 | kg | Rosette (spumata) |
Crema Caramel | 0.100 | kg | Caramel Dulce de Leche |
Sirop | 0.100 | l | apa |
Sirop | 0.100 | kg | zahar |
Sirop | 0.020 | kg | Flavour Rum |
Sirop | 0.040 | kg | coniac |
Glazurare si decor | Paletta Coldjel | ||
Glazurare si decor | decoratiuni din ciocolata | ||
Glazurare si decor | Caramel Dulce de Leche | ||
Glazurare si decor | Pere |
Mod de lucru
Blat de cacao
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in forma circular. Coacerea se realizeaza timp de 30 –35 de minute la temperature de180°C.
Crema Chocobisc
Se spumeaza Rosette , se adauga Chocolatier Chocobisc si se amesteca partial.
Crema caramel
Panna Cotta , Rosette lichida si Caramelul se mizeaza pana la omogenizare. La final,se incorporeaza Rosette spumata si se amesteca usor.
Asamblare
• Blat
• Sirop
• Crema Chocobisc
• Blat
• Sirop
• Umplutura de fructe
• Crema Caramel
• Glazura
![Tort cu caramel si pere](https://www.zeelandia.ro/retete/retete-cofetarie/tort-cu-caramel-si-pere/@@images/image-400-deaf007a462214846328d662070f6aab.jpeg)
Produse
Caramel
Umplutură de caramel termostabilă pentru produse de cofetărie și patiserie.
Genoise Cocoa Intense
Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu cacao.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
FruitFul
Umpluturi de fructe utilizate în produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul
Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.